Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Danışma Kurulu toplantısı 02.11.2018 tarihinde AKÜ Sosyal Tesislerde gerçekleştirildi. Gerçekleştirilen toplantıya Afyonkarahisar Valisi Mustafa Tutulmaz, Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, AKÜ Rektörü Prof. Dr. Mustafa Solak, Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hüsnü Serteser, Organize Sanayi Bölgesi Başkanı Bekir Yeşilay, AKÜ Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Mehmet Karakaş ve Prof. Dr. İsa Sağbaş, AKÜ Kalite Koordinatörü Prof. Dr. Ahmet Yıldız, Zafer Teknopark Genel Müdürü Prof. Dr. Tuğrul Kandemir ve Afyonkarahisarlı İş adamı Şuayp Demirel ile dairemiz adına Strateji Geliştirme Daire Başkanı Ahmet Erkan, Öğretim Görevlisi Erhan Çelik ve Mali Hizmetler Uzman Yardımcısı Mehmet Çiçeklitaş katılmışlardır.

Toplantıda Kontenjan boşluklarının oluşmasında üniversitenin bulunduğu ilin rolü konusu ile, Üniversitemiz 2019-2023 yılları stratejik plan hazırlık çalışmaları konularında görüşmeler yapılmıştır.

02 Kasım 2018, Cuma 164 kez görüntülendi