02.03.2013 tarihinde Başkanlığımız kadrosunda Mali Hizmetler Uzman Yardımcısı olarak açıktan atanarak göreve başlayan güzide çalışma takım arkadaşımız Şeyma Gökçen ÇINAR’ı yaklaşık beş yıl gibi keyifli bir çalışma birlikteliğimizin ardından eşinin tayini sebebiyle kendisini de uğurlamak üzere toplandık. 21.11.2017 tarihinde Başkanlığımız toplantı salonunda saat 10:00’da Sayın Daire Başkanımız Ahmet ERKAN nezdinde tüm Başkanlık personelimiz ve öğrencilerimizle beraber bir araya geldiğimiz toplantıda, Strateji Geliştirme Daire Başkanlığı ailemizden, değerli ve başarılı bir takım arkadaşımızdan ayrılmanın derin ve duygulu eksikliğini hissederek, kendisini Şanlıurfa’ya Harran Üniversitesi’ne üzülerek uğurladık.

Strateji Geliştirme Daire Başkanlığı olarak, samimi kişiliği ve hassas çalışma özverisiyle Başkanlığımız ve Üniversitemiz çalışmalarına ivme kazandırdığı tüm katkılarından dolayı mesai arkadaşımız Mali Hizmetler Uzman Yardımcısı Şeyma Gökçen ÇINAR’a teşekkür ediyor ve bundan sonraki çalışma hayatında başarılar diliyoruz.

Ayrıca, aynı toplantıda Başkanlığımız kadrosuna görevlendirilen yeni mesai arkadaşımız Bilgisayar İşletmeni Şerife TAŞPINAR’a aramıza hoş geldin diyerek, yeni çalışma ortamında başarı dileklerimizi ilettik.

21 Kasım 2017, Salı 264 kez görüntülendi