Afyon Kocatepe Üniversitesi 2019-2023 Stratejik Planı 2022 Yılı İzleme Raporu taslağının görüşülmesi amacıyla Stratejik Plan İzleme ve Değerlendirme Kurulu Başkanı Prof. Dr. Mehmet KARAKAŞ başkanlığında ve Prof. Dr. Şuayıp ÖZDEMİR koordinasyonunda; Bilimsel Araştırma ve Projeler Koordinatörlüğünden Koordinatör Prof. Dr. Mustafa YILDIZ ve Şube Müdürü Süleyman GÜRSOY, Teknoloji Transfer Ofisi Koordinatörü Prof. Dr. Tayfun UYGUNOĞLU, Uluslararası İlişkiler Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Prof. Dr. İhsan Cemil DEMİR, Kalite Koordinatör Yardımcısı Doç. Dr. Koray KASAPOĞLU ve İstatistikçi Uğur KAYA, Veteriner Sağlık Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Doç. Dr. Deniz YENİ, Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Prof. Dr. Gürbüz OCAK, İç Denetçi İbrahim KOZAN, Döner Sermaye İşletme Müdür Vekili İhsan CERAN, Personel Daire Başkanlığından Şube Müdürü Nihat ELMAS, Strateji Geliştirme Daire Başkanı Ahmet ERKAN, Yapı İşleri ve Teknik Daire Başkanlığından Şube Müdürü Yusuf ÇOBAN, Öğrenci İşleri Daire Başkanı Yılmaz SARPKAYA, Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanı Mustafa AKYÜZ, Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanı Gürbüz BIDIK, Bilgi İşlem Daire Başkanı Ramazan Sami ÇINAR ve Basın-Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğünden Öğr. Gör. Dr. Şerife Özgün ÇITAK ile 10 Ağustos 2022 tarihinde toplantı gerçekleştirilmiştir.

Toplantıda Strateji Şube Müdür Vekili Mali Hizmetler Uzmanı Mehmet ÇİÇEKLİTAŞ ve Mali Hizmetler Uzmanı Emin DEMİRCİOĞLU raportör olarak görev yapmıştır.

15 Ağustos 2022, Pazartesi 237 kez görüntülendi