Afyon Kocatepe Üniversitesi 2019-2023 Stratejik Planı 2022 Yılı Değerlendirme Tabloları taslağının görüşülmesi amacıyla  Prof. Dr. Şuayıp ÖZDEMİR başkanlığında; Bilimsel Araştırma ve Projeler Koordinatörlüğünden Şube Müdürü Süleyman GÜRSOY, Teknoloji Transfer Ofisi Koordinatörü Prof. Dr. Tayfun UYGUNOĞLU, Uluslararası İlişkiler Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Doç. Dr. Volkan YÜNCÜ, Kalite Koordinatörü Ali AVAN,  Veteriner Sağlık Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Doç. Dr. Deniz YENİ, Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Prof. Dr. Gürbüz OCAK, İç Denetçi İbrahim KOZAN ve İç Denetçi Hamza Aydın CESSUR, Döner Sermaye İşletme Müdür Vekili İhsan CERAN, Personel Daire Başkanlığından Daire Başkanı Ömer Yavuz KARAGÖZ ve Şube Müdürü Gülay UTKUGÜN, Strateji Geliştirme Daire Başkanı Ahmet ERKAN, Yapı İşleri ve Teknik Daire Başkanlığından Şube Müdürü Hasan YILMAZ, Öğrenci İşleri Daire Başkanı Yılmaz SARPKAYA ve Şube Müdürü Halime GÖLÜNÜK, Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanı Mustafa AKYÜZ, Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanı Gürbüz BIDIK, Bilgi İşlem Daire Başkanlığından Şube Müdürü Selim ÇELİK ve Basın-Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğünden Öğr. Gör.  Taner TÜKELAY ile 31 Ocak 2023 tarihinde toplantı gerçekleştirilmiştir.

Toplantıda Strateji Şube Müdür Vekili Mali Hizmetler Uzmanı Mehmet ÇİÇEKLİTAŞ raportör olarak görev yapmıştır.

31 Ocak 2023, Salı 45 kez görüntülendi