Emekliye ayrılması nedeniyle Bütçe Şube Müdürümüz Sayın Ayşen KILIÇ’ı uğurlamak üzere Üniversitemiz Rektör Yardımcısı sayın Prof. Dr. Şuayıp ÖZDEMİR, Genel Sekreterimiz sayın İhsan CERAN’ın teşrifleri ve Üniversitemizin güzide çalışanları ile 13Temmuz 2023 tarihinde Üniversitemiz Sosyal Tesislerindeki öğle yemeğinde buluştuk.

28 yıllık çalışma hayatında 2006 yılından bu tarafa Başkanlığımızın farklı birimlerinde mesai saati gözetmeksizin derin bir özveri ile çalışarak, tüm çalışanların sevgi ve saygısına mazhar olan Bütçe Şube Müdürümüz Sayın Ayşen KILIÇ ablamıza Üniversitemiz ve Başkanlığımız adına bizde katkılarından dolayı teşekkür ediyor, emeklilik hayatında sağlık, huzur ve mutluluk dolu bir yaşam diliyoruz.

14 Temmuz 2023, Cuma 238 kez görüntülendi